جلوگیری از انتشار یک میلیارد بد افزار
تاریخ : دوشنبه، 4 مرداد ماه ، 1389
موضوع : اخبار و مصاحبه


"جيمز پرات"(James Pratt) مدير توليد مايکروسافت گفت که مرورگر اينترنتي Internet Explorer 8 به کمک سيستم امنيتي ويژه خود موسوم به SmartScreen Filter موفق شد جلوي بارگذاري يک ميليارد بدافزار اينترنتي را بگيرد.
سيستم امنيتي SmartScreen Filter براي جلوگيري از بروز هر گونه مشکل کليه آدرس‌هاي اينترنتي و سرورهاي مربوط به آن‌ها را ارزيابي مي‌کند.
 اگر اين نرم‌افزار يک سرور آلوده به ويروس را تشخيص دهد، يک پيغام هشدار دهنده را منتشر مي‌کند و به کاربر اعلام مي‌دارد که باز کردن اين سايت اينترنتي مي‌تواند مشکلاتي را براي رايانه او به همراه آورد. در پايين اين پيغام هشدار دهنده گزينه‌اي براي کاربر ارايه مي‌شود که در صورت تمايل،‌ مي‌تواند وارد سايت مذکور شود و در غير اين صورت بدون بارگذاري هرگونه برنامه‌اي از اين سايت بيرون رود.
به گفته شرکت مايکروسافت، سيستم SmartScreen Filter همچنان در حال ارتقا است و در آينده نسخه‌هاي کامل‌تري از آن ارايه مي‌شود. اين نرم‌افزار امنيتي در آگوست 2009 موفق شد جلوي بارگذاري 70 ميليون بدافزار اينترنتي را بگيرد. در آن زمان تنها 15 درصد کاربران اينترنتي از مرورگر اينترنتي IE8 استفاده مي‌کردند. مايکروسافت اعلام کرده است که هم‌اکنون 26 درصد جمعيت آنلاين دنيا از طريق مرورگر IE8 وارد دنياي مجازي مي‌شوند و سيستم فيلترينگ SmartScreen نسبت به آگوست 2009 با رشد 5 برابري جلوي بارگذاري و انتشار بدافزارها را مي‌‌گيرد.

منبع: http://news.cnet.com









منبع این مقاله : پايگاه اطلاع رساني موسسه فناوري اطلاعات جوانه هاي مهر ايران
http://www.BornaIT.Net

آدرس این مقاله :
http://www.BornaIT.Net/modules.php?name=News&file=article&sid=483